Healing

 

Voel je soms nood aan heroplading, zit je ergens in vast? 

Een energetische behandeling kan hierbij helpen omdat ze rust brengt en opgehoopte spanningen en stress uit je systeem verwijdert. 
Het doel van deze behandeling is vooral gericht op het brengen van rust en het zuiveren en weer in balans brengen van je energetisch systeem. 
Ik maak hierbij gebruik van Reiki, gecombineerd met Alkariadi symbolen en matrix energetics technieken. 

De toestand van je energetisch veld heeft een enorme impact op je fysieke en emotionele welzijn.  Wanneer je energie niet goed kan stromen krijg je fysieke problemen en word je ziek. 

Lichaam, ziel en geest zijn één. 

De mens heeft een fysiek, een mentaal, emotioneel en een energetisch lichaam. Deze 4 lichamen zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar (vb. gedachten en emoties hebben een invloed op onze energiedoorstroming en gezondheid). Een onevenwicht of blokkade in één van deze lichamen, heeft dus een effect op de andere drie. 

Elke emotie en/of traumatische ervaring wordt opgeslagen in de cellen van ons lichaam. Energetische behandelingen kunnen helpen en ondersteunend werken om deze opgeslagen emoties los te laten. 

Elke behandeling zal steeds voorafgegaan worden door een gesprek om meer inzicht te krijgen in je situatie en je eventuele problematiek. 

Ook na de behandeling is er ruimte voor nabespreking.