Korte Bio van Daniëlle

Luisteren naar mensen, hen steunen en motiveren zijn mijn passie. Deze eigenschappen hebben er steeds toe geleid dat mensen zich spontaan tot mij richten met hun verhaal, hun problemen, etc. … zowel op school, als op het werk, in familiekring, etc. ….

Na mijn studies communicatiewetenschappen met Public Relations, werkte ik 20 jaar in een tankopslagbedrijf in de Antwerpse haven waar ik verschillende functies doorliep. Mijn laatste functie was personal assistent van de managing director.

Meer en meer voelde ik de nood iets te doen met mijn sterkste capaciteiten en gelukkig kreeg ik door omstandigheden de kans het roer om te gooien en een zee van nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

De eerste stap was een opleiding neurosetherapie / regressietherapie/voice dialogue,  gevolgd door  oorkaarsentherapie, Alpha training, hypnotherapie, Reiki, meditatie, ademhalingstechnieken, zuiveringstechnieken, opleiding tot  spirituele coach, energetic healer en release trainer, begeleider van rituelen en vieringen.

Op mijn reis kreeg ik  de hulp van diverse coachen, die ik stuk voor stuk zeer dankbaar ben. Mijn dankbaarheid gaat echter ook uit naar de vrienden die mij steunen en inspireren in de moeilijkste perioden van mijn leven. . 

Mijn laatste coachen leerden me de kracht van rituelen en magie. Magie, ieder kind kent het en ervaart de kracht er van.  Spijtig dat we het  gaandeweg verleren. Daarom is het zo belangrijk het je kinderen erin aan te moedigen. Neem eens een kijkje op  magie in de opvoeding en magie in het leven

 

Mensen coachen en ceremonies en rituelen begeleiden is mijn passie!


Mijn opleidingen 

opleiding

coach

Toegepaste communicatiewetenschappen – 

 PHOTCW Antwerpen

Privéopleiding neurosetherapie en regressie, voice dialogue

 Inge Vercammen

Ademhalingstechnieken, meditatie, visualisatie

Inge Vercammen

Alpha training en hypnotherapie   - Silva Mind

Hans Geervliet

Reiki master - Golden Age Reiki

Bruno Van der Auwera

Spiritueel begeleider  bij NL. academie vr spirituele integratie ASPI

Erwin Serlé en Anke Van Marke

Release trainer

Patrick Wezowski van Centrum voor lichaamstaal

Zuiveringstechnieken , huiszuiveringen, magie, rituelen

Tempelier Magier John Gillis

Hawaiaanse spiritualiteit : healing en creatie

Johan Spruyt

Ceremonies, rituelen, vieringen op maat - OdeVie

Mieke Mariën

De kracht en geheugen van water

Lydia De Muynck

 

 

Wil je graag nog iets meer lezen over mijn “levenspad” klik dan hier.